Над 200 парфюма Armani запленяват мъже и жени по целия свят

Първият парфюм на популярния италиански моден бранд Armani е представен през 1982 година. Това е дамският Armani for Women, който предизвиква голям интерес веднага след лансирането си. Две години по-късно на пазара се появява и първото мъжко ухание на италианската марка – Armani for Men. Оттогава до днес са представени над 200 аромата Armani, както за мъже, така и за жени. Парфюмите са любими на ценители по целия свят.

Много от именитите парфюмеристи са проектирали ухания за Armani

Някои от най-доказаните майстори в ароматния бранш са разработвали парфюмни концепции за италианския бранд. В каталога на Armani се отличават ухания на Доминик Ропион, Аник Менардо, Франсис Кюркджиян, Сесил Матон, Роже Пелегрино, Жан-Клод Елена, Тиери Васер, Бруно Йованович, Хари Фремонт, Алберто Мориляс, Натали Лорсон и много други. Ароматите впечатляват с иновативните концепции при разработването им и забележителния подпис.

Armani Code носи на италианския бранд отличието за най-добър луксозен мъжки парфюм

Кехлибарено-пикантният аромат за мъже е лансиран през 2004 година. Две години по-късно получава престижното признание за най-добър луксозен мъжки парфюм на наградите FiFi. Забележителното ухание е разработено от Antoine Lie. Началото на аромата е свежо и цитрусово, благодарение на акцентите лимон и бергамот. Сърцевината е интересна и пикантна, съчетала звездовиден анасон, маслинов цвят и дърво гуаяк. Запомнящ се финал на уханието гарантира базовият акорд от кожа, боб Тонка и тютюн. Armani Code впечатлява с абсолютната хармония на ароматните си съставки. Цялостното внушение за класа, стил и величие, което парфюма носи е подходящо допълнено и подчертано от изискания флакон.

Дамското ухание Armani Code също заслужава овации

Парфюмът за жени Armani Code е лансиран през 2006-а – годината, в която представеният две години по-рано мъжки аромат Armani Code печели отличието за най-добър луксозен мъжки парфюм от наградите FiFi. Дамското ухание е чувствено, страстно и съблазнително. Ароматната композиция е дело на Carlos Benaim, Dominique Ropion и Olivier Polge. В Armani Code именитите парфюмеристи отдават почит на жасмина, като го включват както в началото, така и в сърцевината на уханния си коктейл. В началото ароматното цвете е съчетано с цитрусови акценти мандарина и горчив портокал, а в сърцевината е допълнено с нежен портокалов цвят. Базата е сладка, мека и чувствена, преплела мед, ванилия и сандалово дърво.

Забележителните ухания на Armani печелят верни почитатели вече 40 години

Ароматите на италианския бранд са любими на мъже и жени от всички възрасти. Уханният каталог на Armani е разнообразен и всеки може да открие парфюм, който му подхожда най-пълноценно. Общото между всички аромати на Armani е, че те са ярки и впечатляващи. Подходящи са за всички, които обичат да привличат внимание, където и да се появят. С ухание на Armani е гарантирано, че ще бъдете забелязани и запомнени с добрия си вкус, класа и стил!